Een relaxter leven met dank aan de krachtige Zirbe

“Met ZIRB voelt het alsof je door een heerlijk fris bos wandelt."


| Geheim van de natuur |
Daar waar het rustgevende effect van de Zirbe (Alpen-den, Pinus Cembra) in Oostenrijk al eeuwen geliefd is, kent in Nederland bijna niemand de bijzondere kracht van deze boom. Het hout en olie van de Alpen-den werkt rustgevend, bevordert de stemming overdag en zorgt voor een betere nachtrust. Hoe, dat leggen we je graag uit.

| Rustgevend effect |
Chris (van origine Oostenrijker) en Roos Leddy, beide vormgever van beroep en oprichters van ZIRB, zijn beide nauw verbonden met de natuur en fan van de Alpen-den. Roos: “We leerden de Alpen-den kennen toen we na de geboorte van onze eerste zoon een kussentje, gevuld met houtsnippers, cadeau kregen. Het zag er ietwat oubollig uit en in eerste instantie keken we een beetje vreemd aan tegen dit bijzondere kraamcadeau. Maar toen oma vertelde dat deze kussens in Oostenrijk op grote schaal worden gebruikt vanwege het rustgevende effect voor jong en oud werden we toch nieuwsgierig. We legden het kussen bij onze zoon in bed en die is er nooit meer uit verdwenen. Ook onze tweede zoon slaapt geen nacht zonder een Alpen-denkussen.
We kunnen moeilijk bewijzen dat onze zoons zo goed slapen dankzij dit kussen, maar om eerlijk te zijn geloven we dit wel.” In 2013 besloot Chris om zelf stoffen te gaan ontwerpen en de kussens in Nederland in een nieuw, hipper jasje op de markt te brengen. Zo komen de passies van Chris en Roos voor de natuur en vormgeven in ZIRB perfect samen.

| Sleep and smell like a tree |
Alle ZIRB-producten, zowel de kussens als de Alpen-denolie, geven een gevoel van veiligheid, ontspanning en rust. Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken die ondersteunen wat ZIRB uitdraagt, alleen laten Chris en Roos die liever achterwege. Ze willen zoveel mogelijk mensen zelf laten ervaren wat het gebruik van de producten met je gesteldheid doen. Chris: “De Alpen-den is geen wonderboom, maar hij draagt wel bij aan een relaxter leven door het sterke rustgevende effect van het hout en de olie”.

Wil je toch meer weten over de uitkomsten van het onderzoek naar de kracht van de Alpen-den, klik hier.

© 2018 - 2022 ZIRB | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel