Alpen-den Olie 10 ml

Vorige Artikel 2 van 15 Volgende
€ 14,50 (inclusief 21% btw)

Natuurlijke aromatherapie

De bijzondere werking van het hout van de Alpen-den is in Oostenrijk al eeuwenlang bekend, maar in Nederland is men nog niet of nauwelijks op de hoogte van de grote rustgevende kracht. De loepzuivere ZIRB Alpen-denolie heeft een directe werking op menselijke cellen en helpt om diverse klachten en ongemakken te verhelpen of voorkomen. Onderzoek liet zelfs zien dat het hart van mensen die in de buurt van een Alpen-den slapen, veel rustiger klopt. Hierdoor slapen mensen dieper en staan ze veel uitgeruster op.

100% kracht van de boom

ZIRB Alpen-denolie wordt gewonnen uit het kostbare kernhout van de boom. De oliewinning neemt veel tijd in beslag, met als resultaat een hele hoogwaardige en natuurzuivere olie als eindproduct. Let op: veel soorten Alpen-denolie worden vanwege het ingewikkelde en kostbare maakproces, de grote vraag en het beperkte aanbod onzuiver aangeboden. ZIRB Alpen-denolie is 100% natuurzuiver en etherisch.


Alpendenolie is te gebruiken bij verschillende klachten en ongemakken:

  • Bij verkoudheid, hoesten en hoofdpijn: neem een dampbad met enkele druppels Alpen-denolie. De nare pijntjes en ongemakkelijkheden zullen minder heftig worden.
  • Boost je weerstand: Voeg een paar druppels toe aan een lepel honing of roer ze door je thee. Niet alleen de smaak is verrassend lekker, maar je weerstand zal ook flink toenemen.
  • Last van verkrampte spieren of reuma? Een alpenden massage werkt helend: meng 5 tot 10 druppels Alpen-denolie met ongeveer 50 milliliter basisolie. Een massage met deze olie ontgift de huid, bevordert de doorbloeding en verwarmt de huid. Relax to the max!
  • Bij vermoeidheid, angsten of neerslachtigheid: adem de geur van Alpendenolie diep in. Het biedt meteen een beetje troost en verlichting. Druppel een aantal druppels op een stukje Alpen-den (wordt meegeleverd) en laat nieuwe kracht door je lichaam stromen.
  • Bij slaapproblemen: druppel een paar druppels op een stukje Alpen-den en leg deze naast je bed. Laat de frisse lucht je slaapkamer vullen en het voelt alsof er een flinke Alpen-den naast je bed staat. Slaap lekker!


Ook handig: Van oudsher wordt Alpen-denolie in Oostenrijk ook gebruikt tegen motten. Druppel enkele druppels op een stukje alpenden en leg deze in je kledingkast. Je kleding gaat heerlijk gaan ruiken en de motten kiezen het hazenpad!

© 2018 - 2021 ZIRB | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel