Alpen-den Olie 20 ml

Alpen-den Olie 20 ml
Model: Alpen-den Olie 20 ml
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs: 19,50€
Excl. BTW: 16,12€
Aantal:  
Omschrijving

LET OP! Vink bij het afrekenen van de olie bij verzendopties: Verzending Alpen-den Olie aan. Dit is goedkoper!
Samen met ieder flesje olie leveren wij een handgemaakte houder van Alpen-den.

Natuurlijke aromatherapie

De bijzondere werking van het hout van de Alpen-den is in Oostenrijk al eeuwenlang bekend, maar in Nederland is men nog niet of nauwelijks op de hoogte van de grote rustgevende kracht. De loepzuivere ZIRB Alpen-denolie heeft een directe werking op menselijke cellen en helpt om diverse klachten en ongemakken te verhelpen of voorkomen. Onderzoek liet zelfs zien dat het hart van mensen die in de buurt van een Alpen-den slapen, veel rustiger klopt. Hierdoor slapen mensen dieper en staan ze veel uitgeruster op.

100% kracht van de boom

ZIRB Alpen-denolie wordt gewonnen uit het kostbare kernhout van de boom. De oliewinning neemt veel tijd in beslag, met als resultaat een hele hoogwaardige en natuurzuivere olie als eindproduct. Let op: veel soorten Alpen-denolie worden vanwege het ingewikkelde en kostbare maakproces, de grote vraag en het beperkte aanbod onzuiver aangeboden. ZIRB Alpen-denolie is 100% natuurzuiver en etherisch.


Alpendenolie is te gebruiken bij verschillende klachten en ongemakken:


Ook handig: Van oudsher wordt Alpen-denolie in Oostenrijk ook gebruikt tegen motten. Druppel enkele druppels op een stukje alpenden en leg deze in je kledingkast. Je kleding gaat heerlijk gaan ruiken en de motten kiezen het hazenpad!

© ZIRB 2018
Follow us on: